PERSONAL & GROUP TRAINING από το "Πατραϊκό Γυμναστήριο"- Το σύγχρονο γυμναστήριο της πόλης ΦΩΤΟ

Ασφαλής Επιστημονική Προσωπική Προπόνηση για άμεσα αποτελέσματα

Το "Πατραϊκό Γυμναστήριο", που λειτουργεί από το 1982, παρέχει ένα εξαιρετικά ευέλικτο λειτουργικό σύστημα προπόνησης, σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει στους χρήστες τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, επαναληψιμότητα και επεκτασιμότητα στο συνολικό προσφερόμενο περιβάλλον προπόνησής τους.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  είναι η υλοποίηση μιας ιδέας του Παναγιώτη Μαντέλη μετά από την 40ετή επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της γυμναστικής και του πρωταθλητισμού. 

 

 

Το Πατραϊκό Γυμναστήριο είναι ο απόλυτος χώρος προπόνησης, όχι μόνο για τους γνώστες και μυημένους στη γυμναστική, αλλά και για αυτούς που έχουν ανάγκη να ανεβάσουν την ποιότητα ζωής τους σε υψηλότερο επίπεδο.

Ιδανικό για προπόνηση μικρών ή μεγαλύτερων γκρουπ λειτουργικής προπόνησης,  όπου η επαναληψιμότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ότι επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να εκτελούν την ίδια άσκηση από κοινού. Μετατρέπεται εύκολα και προσιτά σε ένα σύστημα λειτουργικής προπόνησης με ακόμη μεγαλύτερη “χωρητικότητα” χρηστών, δημιουργώντας έτσι πολλαπλούς σταθμούς κυκλικής λειτουργικής προπόνησης σε έναν ενιαίο χώρο.

Και οι δύο επιλογές του Connexus (free or perimeter) διαθέτουν χαμηλά, μεσαία και υψηλά σημεία στήριξης, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν ποικίλα αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων είναι: μπάρες, ελαστικοί ιμάντες, ιατρικές μπάλες, σάκοι του μποξ, άκαμπτοι ιμάντες και πολλά άλλα. Η εύκολη μετακίνηση και επανασταθεροποίηση των σημείων στήριξης, απλοποιεί τις εναλλαγές μεταξύ των ασκήσεων, αλλά και τις μεταβάσεις μεταξύ αυτών, καθιστώντας έτσι ιδιαίτερα ομαλή και απόλυτα λειτουργική την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσαρμοστικότητάς του, το Connexus είναι ιδανικό τόσο για προπονήσεις με το βάρος του σώματος, όσο και για προπονήσεις αντίστασης και ευλυγισίας, προσφέροντας έτσι ένα ευρύ φάσμα επιλογών προπόνησης, για όλα τα είδη και επίπεδα ασκουμένων.

Το personal training  αντιμετωπίζει το ανθρώπινο σώμα ως σύνολο και το γυμνάζει πάντοτε έχοντας αυτό ως γνώμονα, δηλαδή “ολιστικά”. Παράλληλα, επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να εκτελούν την ίδια άσκηση από κοινού.

 Σε ποιος απευθύνεται το personal training:

Σε ασκούμενο κάθε ηλικίας και προπονητικής εμπειρίας.
Σε όσους δεν έχουν το στοιχείο του ανταγωνισμού μέσα τους.
Σε όσους δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα για ατομικά ρεκόρ
Σε όσους τους αρέσει η εξάσκηση με παρέα και σε ολιγομελή γκρουπ.
Σε οποιονδήποτε ασκούμενο ακόμα κι αν έχει κάποιο μυοσκελετικό θέμα και χωρίς να απαιτείται προγενέστερη προπονητική εμπειρία.
Σε όσους δεν επιθυμούν τη συμμετοχή σε αγώνες.

Διεύθυνση: Αλ. Υψηλάντου 268, Πάτρα 262 22
Ώρες: 
Ανοιχτά  · 8:30π.μ.–11:00μ.μ.Τηλέφωνο: 261 033 7300

http://patraikogym.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ