Γαμπρός ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Θεοδωρόπουλος στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρίας Ζορμπά - Ένας απολαυστικός γάμος

Ένας απολαυστικός γάμος τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας, με γαμπρό τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πατρέων και ένα από τα νεότερα και πλέον υποσχόμενα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, τον Νίκο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του και πήρε από το χέρι την αγαπημένη του Μαρία Ζορμπά, για να ανταλλάξουν όρκους ενώπιον θεού, ανθρώπων και πολλών φίλων που έσπευσαν να τους ευχηθούν.

Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, ενώ κουμπάροι ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Ν.Δ. Γιάννης Μάκκας και  η Μαρία Κουτσογιάννη.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, οι δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης και Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, οι πρώην δήμαρχοι Πατρέων και Λαρισσού Ευάγγελος Φλωράτος και Κώστας Καλαϊτζής, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πάτρας Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Χριστόπουλος, Ανδρέας Φίλιας, Θεόδωρος Ξυλιάς, Ανδρέας Νικολάου, Χρήστος Μπακαλάρος και Ηλίας Γκοτσόπουλος κ.α.

Παρών και ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Παληγιάννης καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώτα Βενετοπούλου, καθώς οι νεόνυμφοι είναι και εκπαιδευτικοί.

Στα highlights της δεξίωσης που έγινε στο «Ηδύλοφον», το βαλς του ζευγαριού που κατέληξε απότομα σε χορογραφία του γαμπρού αλά Σάκη Ρουβά στο shakeit, αλλά και η αφιέρωση του τραγουδιού «αδυναμία μου» του Μενιδιάτη από την πλευρά του γαμπρού, ο οποίος αντί να κατευθυνθεί προς τη νύφη που περίμενε, την παρέκαμψε και κατέληξε στην μάνα του! Στη συνέχεια, αντί να επιστρέψει στη νύφη, άρχισε να ανεμίζει στην πίστα υπό τους ήχους του ο ύμνου του «Αετού», της ομάδας ποδοσφαίρου της οποίας είναι πρόεδρος, τη σημαία του.

Στο τέλος το «μάζεψε», λέγοντας στην καλή του ότι θα την προσέχει όπως τον πρόσεχε η μάνα του και θα τη αγαπάει με το πάθος που αγαπάει την ομάδα του.

Στο τέλος της βραδιάς με αφορμή  ένα παιχνίδι ο κολλητόςτ ου γαμπρού έκανεπρότασηγάμου στην κοπέλα του ενώ οι φίλοι κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα του τύπου : «πάρτον να ησυχάσουμε», «θα σε διορίσω αν τον παντρευτείς», «λυπήσου τον» κλπ.

Το ζευγάρι δεν πέταξε την ανθοδέσμη αλλά την τοποθέτησε σε ένα μεγάλο κουτί με λουκέτο και οι ανύπανδρες δοκίμαζαν να το ανοίξουν με κλειδιά υπό τη μουσική του ροζ πάνθηρα.

Ήταν ένας απολαυστικός και αλλιώτικος, φρέσκος και νεανικός γάμος που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Να ζήσουν…

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ