Κώστας Σωτηρόπουλος: Αρνήθηκε πρόταση από τον Αήττητο Σπάτων και μία ακόμα ομάδα της Football League

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αήττητο Σπάτων απέρριψε ο Κώστας Σωτηρόπουλος. 

Ο Πατρινός προπονητής σύμφωνα με το ρεπορτάζ δέχτηκε πρόταση από τον νέο τεχνικό του Αήττητου Σούλη Παπαδόπουλου, έτσι ώστε να συνεργαστούν στον πάγκο των νεοφώτιστων στην Football League. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός για επαγγελματικούς λόγους απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας της Αττικής, καθώς πρόθεσή του είναι τουλάχιστον για φέτος να παραμείνει μετά από αρκετά χρόνια στην Πάτρα και να εξετάσει προτάσεις που θα προκύψουν, μόνο από ομάδες της Αχαΐας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

"Πράγματι υπήρξε επαφή με την ομάδα των Σπατών. Ευχαριστώ πολύ τον Σούλη Παπαδόπουλο για την τιμητική πρόταση, αλλά επαγγελματικοί λόγοι με κρατούν τουλάχιστον για φέτος κοντά στην πόλη μου. Του εύχομαι προσωπικά αλλά και στην ομάδα του, να έχουν μία καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες", δήλωσε χαρακτηριστικά στο patragoal.gr ο πρώην τεχνικός αρκετών ομάδων της Football League. 

Πάντως, οι λόγοι για τους οποίους ο Κώστας Σωτηρόπουλος μένει Αχαΐα, αποτέλεσαν την αιτία να αρνηθεί στις αρχές Αυγούστου ακόμα μία πρόταση από ομάδα της Football League στην οποία τελικά λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε άλλος προπονητής, όπως επίσης και μία πρόταση από ομάδα της Γ' Εθνικής που πέρσι πρωταγωνίστησε στον όμιλο όπου συμμετείχε, καθώς χιλιομετρικά απέχει αρκετά από την Πάτρα. 

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ