Παναχαϊκή: Φιλική ήττα από τον Πανιώνιο, στην Αθήνα

Μετά από δυο ισοπαλίες με ομάδες της Σούπερ Λιγκ (0-0 με ΟΦΗ και 1-1 με ΠΑΣ Γιάννενα) και μια κόντρα σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ (0-0 με Τρίκαλα), η Παναχαϊκή γνώρισε την πρώτη της ήττα, από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη με 2-1.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Ν. Σμύρνη βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται με 2-1, χάρις σε γκολ του Σπυριδόνοβιτς στο 45’ μετά από βαθιά μπαλιά στην άμυνα της Παναχαϊκήςπου την αιφνιδίασε.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 26΄με τον Κούρτι ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κολοβούρη κάνοντας το 1-0.

Προηγήθηκε λάθος απόκρουση του Κοτσώνη σε επίθεση του Πανιωνίου που βρήκε απροετοίμαστη την άμυνα των κοκκινόμαυρων κι έτσι ο αφύλακτος Κούρτι με εύκολο πλασέ έκανε το 1-0.

Η Παναχαϊκή όμως ισοφάρισε άμεσα, στο 30’ με τον Μωραίτη σε μια συντονισμένη επιθετική προσπάθεια που έγινε κι έτσι το ματς είναι ισόπαλο 1-1.

Και τελικά στο 45’ διαμορφώθηκε το 2-1 υπέρ του Πανιώνιου, που έμεινε μέχρι τέλους, αφού στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που έγιναν, επέδρασαν αρνητικά στο θέαμα που παρουσίασαν και οι δυο ομάδες.

Πάντως στο 79’ και στο 86’ η Παναχαϊκή με Μασούρα και Κυνηγόπουλου είχε διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Ντάσιος, Σωτηράκος, Κοτσώνης, Πλέγας, Πολίμος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Κολ, Καρατσανάκοφ, Μωραϊτης.

Η ενδεκάδα του β' ημιχρόνου: Καπούταγλης, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Παπατόλιος, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μαυριάς, Αντωνακόπουλος.

Πηγη: radiogramma

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ