Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Γάμος στις 15 Σεπτεμβρίου με 4 κουμπάρους!

Είναι μαζί πολλά χρόνια και κάθε μέρα η ευτυχία τους μεγαλώνει. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα παντρευτούν στις 15 Σεπτεμβρίου και οι κουμπαροι τους δεν θα είναι ούτε δυο, ούτε τρεις αλλα τέσσερεις! Ο γάμος θα γίνει σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη όπου θα ακολουθήσει και η γαμήλια δεξίωση έτσι ώστε το ζευγάρι να αποφύγει τους δημοσιογράφους τις κάμερες και τους φωτογράφους

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, που δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου, κουμπάροι θα είναι ο καλός φίλος του Αντώνη Ρέμου Κώστας Πηλαδάκης, η νονά της κόρης του Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

 

«Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα» γράφει το λευκό και λιτό προσκλητήριο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι προσκλήσεις που ήδη έφυγαν δεν ξεπερνούν τις 200. Τόσο η Υβόννη όσο και ο τραγουδιστής περιμένουν με χαρά τη μέρα που θα επισημοποιήσουν τον έρωτά τους ενώ αυτή που ανυπομονεί είναι η κόρη τους η μικρή Ελένη η οποία φυσικά θα είναι παρανυφάκι!

tlife

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ