Θανατηφόρο τροχαίο στo Δρυμό Βόνιτσας με θύμα 29χρονο δικυκλιστή

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2.10 τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πέμπτη στο 21ο χλμ Αμφιλοχίας – Λευκάδας στο ύψος του Δρυμού, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ένας 29χρονος από το Αγρίνιο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η κατεύθυνση της μοτοσυκλέτας ήταν προς την Αμφιλοχία. Ο θάνατος του νεαρού διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Βόνιτσας. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας Βόνιτσας.

Ειδικότερα, ένας 29χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα, από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης