Ο Μίλτος Τεντόγλου: Συνεχίζω αυτό που κάνω και ό,τι γίνει

Για το συστατικό της επιτυχίας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου όπου κατέκτησε το χρυσό μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου στον Realfm 97.8 και την εκπομπή των Παύλου Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Περπερίδη.

Στην ερώτηση αν είναι ταλέντο, μαγκιά, αυτοσυγκέντρωση, συγκρότηση, ο 20χρονος χρυσός πρωταθλητής τόνισε: "Είναι όλα αυτά, αλλά κυρίως να πιστεύεις στον εαυτό σου, να κάνεις σωστή προπόνηση, σωστή διαχείριση στην καθημερινότητά σου, στο αγώνισμά σου. Όλα παίζουν ρόλο στο άθλημά μας".

Όσο για το τι περιμένει ο ίδιος από τον εαυτό του και τι να περιμένουμε εμείς από εκείνον, ο Μίλτος Τεντόγλου επεσήμανε: "Συνεχίζουμε με τον προπονητή μου αυτό που κάνουμε, το αγαπάμε αυτό που κάνουμε, μ' αρέσει να πηδάω και ό,τι γίνει".

Ακούστε εδώ τι είπε στον Realfm 97.8 o Μίλτος Τεντόγλου

Ακολούθως, ο προπονητής του χρυσού Ευρωπαίου πρωταθλητή, Γιώργος Πομάσκι, επίσης μιλώντας στον Realfm 97.8 υπογράμμισε ότι αν και ξεκίνησε με κάποια λαθάκια βρήκε τον τρόπο κι εκτέλεσε ένα καλό άλμα.

"Το 'χει, είναι υπάκουος, δουλεύει αρκετά καλά, είναι αγωνιστής. Αν κάποια στοιχεία, παράμετροι, συμπίπτουν, έρχεται και το καλό αποτέλεσμα" εξήγησε ο κ. Πομάσκι εξηγώντας το μυστικό της επιτυχίας του νεαρού αθλητή.

Όσο για το μέλλον σημειώνει: "Θα ευχηθώ μόνο να είναι εργάτης του αγωνίσματος και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Έχει τις βασικές παραμέτρους του αθλήματος".

Και εξομολογήθηκε ότι χάρηκε λίγο περισσότερο με τη νίκη του Μίλτου Τεντόγλου καθώς είναι ο νεότερος αθλητής που ανεβαίνει σ' αυτό το επίπεδο.

Διαβάστε επίσης