«Μπράβο μάγκα»: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Τεντόγλου

Πρώτος στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στο Βερολίνο.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση» απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Μίλτο Τεντόγλου. «Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν για ανάλογες διακρίσεις σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο» πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, που με την επιμονή και το ταλέντο του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» ανάφερε σε tweet του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Μας έκανε υπερήφανους σε μια στιγμή που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο προεδρος της ΝΔ, αναρτώντας και μια φωτογραφία του 20χρονου Έλληνα πρωταθλητή.

Συγχαρητήρια Στ. Θεοδωράκη και Κινήματος Αλλαγής

«Μπράβο» στον «μάγκα» πρωταθλητή Ευρώπης Μιλτιάδη Τεντόγλου έστειλε μέσω ανάρτησής του στο τουίτερ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. «Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου με άλμα 8,25 έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στίβου. Μπράβο μάγκα» έγραψε ο κ. Θεοδωράκης στον λογαριασμό του.

Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής

Παράδειγμα προς μίμηση και περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων της νέας γενιάς, αποτελεί ο Μ. Τεντόγλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής. Με αφορμή την πρωτιά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, σημειώνεται ότι «Με το πάθος, τον δυναμισμό του και την επίμονη προσπάθεια μπόρεσε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και να τονώσει το ηθικό όλων των Ελλήνων. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα του μελλοντικές διακρίσεις».

 

Διαβάστε επίσης