Πανευτυχής ο 69χρονος γόης Ρίτσαρντ Γκιρ - Έγκυος η 35χρονη "pretty woman" του

παντρεύτηκαν κρυφά πριν από τέσσερις μήνε
ΦΩΤΟ REUTERS

Αρχικά, ο έρωτας ανάμεσα στον Ρίτσαρντ Γκιρ και την Αλεχάντρα Σίλβα έμοιαζε αντισυμβατικός για τα δεδομένα μας, ωστόσο ήταν πέρα για πέρα ουσιαστικός και αληθινός, και πρόκειται για να ολοκληρωθεί με τον ερχομό ενός παιδιού.

Οι δύο ερωτευμένοι που σε κάθε τους εμφάνιση έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο παντρεύτηκαν κρυφά πριν από τέσσερις μήνες και πλέον περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Ο μεγάλος γόης του κινηματογράφου και η σύζυγός του γνωρίζονται εδώ και 17 χρόνια, όμως η σπίθα ανάμεσά τους άργησε να ανάψει. 

Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχθηκε σε αμερικανικό ΜΜΕ: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο σύμπαν, πώς θα μπορούσα να μην είμαι;»

Το ABC μεταδίδει ότι δεν έχει γίνει σαφές αν το παιδί θα γεννηθεί στην Ισπανία ή στην Αμερική, όπου πιστεύεται ότι η Αλεχάντρα ζει το μεγαλύτερο διάστημα μαζί με τον σύζυγό της. 

Η Αλεχάντρα Σίλβα είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και επίσης είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Εχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα» είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που μετρά ήδη δύο γάμους. Στη δεκαετία του 1990 ο Γκιρ ήταν παντρεμένος από το 1991 έως το 1995 με τη Σίντι Κρόφορντ, το διασημότερο ίσως τοπ μόντελ της εποχής.

Στη συνέχεια, το 2002, παντρεύτηκε την Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο και χώρισε το 2016. Τώρα ίσως να αποκτήσει κι άλλα παιδιά καθώς η Αλεχάντρα δήλωσε ότι ετοιμάζονται για οικογένεια.

Η 35χρονη Ισπανίδα έχει πει επίσης ότι πιστεύουν πως το κάρμα τους έφερε μαζί.  Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν η Αλεχάντρα ήταν ένα μικρό κορίτσι και ο ηθοποιός δανείστηκε ένα σκάφος από τον πατέρα της.

Συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια και το φλερτ ξεκίνησε καταλήγοντας σε γάμο.

Τόσο η Αλεχάντρα όσο και ο Γκιρ έχουν από ένα παιδί από προηγούμενο γάμο τους.

Διαβάστε επίσης