Σάλος στα Αραχωβίτικα για τη βίλα του Πελετίδη- Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι είναι εξ αυτών που εμποδίζουν την πρόσβαση στη θάλασσα!

Μία από τις βίλες  που φέρονται να κλείνουν την πρόσβαση στην παραλία των Αραχωβιτίκων (γεγονός που ήρθε στο φως μετά την τραγωδία στο Μάτι) , ανήκει στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.


Όπως αποκαλύπτει το  Achaia News.gr σε μια ακτίνα 1.5 περίπου χιλιόμετρου στα Αραχωβίτικα, η πρόσβαση στη θάλασσα, έστω και πεζή, έχει αποκλειστεί από βίλες! 
Μια από αυτές τις εξοχικές κατοικίες (που μάλιστα διαθέτει και πισίνα) φέρεται να ανήκει στον κομμουνιστή Δήμαρχο της Πάτρας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του Achaia News σε  απόσταση περίπου 1.5 χιλιομέτρου,  υπάρχουν μόλις δύο κάθετες οδοί  για να οδηγούν στην παραλία, ενώ όλο το υπόλοιπο τμήμα είναι αποκλεισμένο από σπίτια και βίλες! 
Τα εξοχικά φθάνουν μέχρι την θάλασσα, κάτι που έχει προκαλέσει επώνυμες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές εδώ και πολλά χρόνια.
Μάλιστα κάποιες καταγγελίες, κάνουν λόγο για καταπάτηση του αιγιαλού και της θάλασσας.

Σύμφωνα με πηροφορίες του tempo24.news το σπίτι του δημάρχου της Πάτρας φέρεται να έχει ιδιόκτητη παραλία, όχι όμως πισίνα ενώ το οικόπεδο είναι 463 τετραγωνικά με έτος κτήσης το 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυτελές ακίνητο ήταν ήδη κτισμένο και ο δήμαρχος το αγόρασε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Κοινώς πήρε έτοιμο κτίσμα και δεν το έκτισε ο ίδιος, οπότε και δεν φέρει ευθύνη για την κατασκευή του. Ωστόσο εξακολουθεί να τίθεται θέμα καθώς μιλάμε για τον δήμαρχο της πόλης και για ένα εκ των κτιρίων που "κόβουν" τη θάλασσα και την πρόσβαση σε αυτή, κάτι που θα έπρεπε να έχει προσέξει την ώρα της αγοράς,. καθώς η αυθαιρεσία στο συγκεκριμένο σημείο βγάζει μάτι.

Διαβάστε επίσης