Μάτι: Ανάμεσα στους νεκρούς 35χρονη μητέρα τρίχρονου παιδιού

Ταυτοποιήθηκε η σορός της Πόπης Σιαπκαρά

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, η 35χρονη Κορίνθια Πόπη Σιαπκαρά, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, που οι δικοί της αναζητούσαν με αγωνία μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής, δεν είναι στη ζωή. «Χάθηκε» μέσα στις φλόγες.

Οι Αρχές, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, ειδοποίησαν τους οικείους της που αγωνιούσαν για την τύχη της, ότι ταυτοποίησαν τη σορό της.

Ο πατέρας της τις τελευταίες ημέρες απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της κόρης του, καθώς όπως υποστήριζε, όσο δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση μέσω DNA, η κόρη του ήταν αγνοούμενη. Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου, αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια. Η άτυχη 35χρονη, υπάλληλος του Καζίνο Λουτρακίου, είναι ανάμεσα στα 88 θύματα της φονικής φωτιάς.

«Ήταν έτοιμοι να μπουν στο αυτοκίνητο να φύγουν και καλύτερα που δεν μπήκαν γιατί θα καιγόντουσαν και οι τρεις πιο κάτω.... Δεν ξέρω γιατί έμεινε πίσω η Πόπη. Ούτε και ο ίδιος ο άνδρας της δεν ξέρει και τον "τρώει". τον βασανίζει αυτό, γιατί έμεινε πίσω. Δοξάζω τον Θεό που σώθηκαν τουλάχιστον οι δύο", δήλωσε πρόσφατα ο πατέρας της Πόπης, καταθέτοντας το μεγαλείο ψυχής του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό, πότε θα γίνει η κηδεία.

Πηγή: www.loutraki365.gr

Διαβάστε επίσης