Τόλης Βοσκόπουλος: Γιόρτασε τα 60 χρόνια μουσικής του καριέρας, με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του στο πλευρό του!

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη μεγάλη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. Ο άρχοντας της νύχτας έδωσε μία δωρεάν συναυλία, στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας με αφορμή τα 60 χρόνια της καριέρας του και, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, περίπου 6.000 θεατές παρακολούθησαν τον μεγάλο μας τραγουδιστή να ερμηνεύει τις επιτυχίες του.

Φυσικά, από το πλευρό του δεν έλειπαν για ακόμη μια φορά η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου αλλά και η πανέμορφη κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου. Η πρώην βουλευτής βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του άντρα της ζωής της και τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. Η Άντζελα δεν χάνει ποτέ τις συναυλίες του Τόλη και μαζί με την κόρη τους, Μαρία βρίσκονται πάντα κοντά του!

Να θυμίσουμε πως ο Τόλης Βοσκόπουλος θα μας πει ξανά «Μαριχουάνα Stop», καθώς επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι 45 χρόνια μετά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ενέδωσε τελικά στη στενή πολιορκία του Γιώργου Βάλαρη και θα εμφανιστεί στη σκηνή στη θεατρική μεταφορά του θρυλικού μιούζικαλ που θα ανεβάσει ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Ο αγαπημένος Τόλης θα τραγουδήσει τις μοναδικές επιτυχίες που τραγούδησε και στο πρώτο ανέβασμα του έργου αλλά και στη μεταφορά του στο σινεμά το 1971, με την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη στο πλευρό του (η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Ζωή Λάσκαρη).

Πηγή Φωτογραφιών: NDP, Facebook

Πηγή: tlife.gr

 

Διαβάστε επίσης