Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Στον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πατρών θα τελεστεί στις 12 σήμερα το μεσημέρι, η εξόδιος ακολουθία της Φούλας Παπανδρέου, που δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμα της. Η ταφή της θα γίνει στο Α' Δημοτικό Κοιμητηρίο της πόλης.

Στο dna οι ελπίδες για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Φούλας Παπανδρέου- Έχουν ληφθεί δείγματα

Στα δείγματα dna που έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της και τα οποία διασταυρώνονται με αυτά ατόμων που έχουν προσαχθεί ως ύποπτα, στρέφονται οι ελπίδες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δολοφόνων της άτυχης Φούλας Παπαδάκη που βρέθηκε δολοφονημένη χθές στο μεσημέρι στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Ήδη έχουν σταλεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας δείγματα DNA που έχουν ληφθεί από άτομα που θεωρούνται ύποπτα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 88χρονη γνωστή Πατρινή είχε κρυμμένα σε κρύπτη επίπλου 3.000 ευρώ, τα οποία  οι δράστες δε κατάφεραν να βρουν.

Η ώρα θανάτου της έχει προσδιοριστει στις 12 το μεσημέρι δηλαδή λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρή και αφού είχε προηγηθεί η μεταφορά από σούπερ μάρκετ προϊόντων, τα οποία είχε παραγγείλει τηλεφωνικά πριν από λίγα λεπρά, χωρίς όμως ποτέ να τα παραλάβει καθώς όταν χτύπησε το κουδούνο ο υπάλληλος, η άτυχη γυναίκα δεν άνοιξε την πόρτα. Προφανώς ήταν ήδη νεκρή. Είχε ανοίξει πριν την πόρτα στους δολοφόνους της.

Πάτρα: Βασανιστικός ο θάνατος της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου - Της αφαίρεσαν τη βέρα! Που βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

H Φούλα Παπανδρέου ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Κόρες τους είναι οι επίσης γνωστές στην Πάτρα, Ευγενία Παπανδρέου (συμβολαιογράφος και ποιήτρια) και Νίκη Πετσάλη (οδοντίατρος και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας). Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Ο θάνατός της επήλθε από στραγγαλισμό.