Πάτρα: Τα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου "αποχαιρέτησαν" τη σχολική χρονιά - ΦΩΤΟ

ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές γιορτές του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας. Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα  στον αρμονικό, ειδυλλιακό, ανακαινισμένο, προαύλιο χώρο του νέου μας κτιρίου στη Παπαδιαμαντοπούλου 17. 

Τα παιδιά των τμημάτων Μεταβρεφικό 1 και Προ-προνήπιο 2 στις 22-06-2018 μας έφεραν σε επαφή με τα «Συναισθήματά» μας παρουσιάζοντάς μία δράση με γέλιο και συγκίνηση, γοητεύοντας όλους τους παρευρισκόμενους.  Τη γιορτή επιμελήθηκαν η προϊσταμένη αυτοτελούς τμήματος Μαγδαληνή Βράχα Ζέρβα και οι παιδαγωγοί Στυλιανή Αστάκογλου, Αναστασία Πάντο, Παρασκευή Γιαννοπούλου, Ανθή Κογκάκη, Μαρία Στρατηγού.

Την Παρασκευή 29-06-2018 ίδιο μέρος και ώρα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη γιορτή με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων παιδιών από τα τμήματα των Προνηπίων του νέου κτιρίου στην Παπαδιαμαντοπούλου 17.

Τα μικρότερα προνήπια, παρουσίασαν ένα όμορφο αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη με μελοποιημένα ποιήματά του όπως «Το τρελοβάπορο» «Το κοχύλι» και «Τα τζιτζίκια». Η επιμέλεια έγινε από την Προϊσταμένη Μαγδαληνή Βράχα Ζέρβα και την παιδαγωγό Χαρά Σκιαδά. Σκυτάλη πήραν τα υπόλοιπα παιδιά των προνηπίων που παρουσίασαν την δική τους χαριτωμένη «Οδύσσεια» δραματοποιώντας με τον πιο ωραίο τρόπο τις περιπέτειες του Οδυσσέα από την χώρα των Λωτοφάγων και τους Κύκλωπες μέχρι τις Σειρήνες, το νησί των Φαιάκων και την επιστροφή του στην Ιθάκη. Την επιμέλεια και την οργάνωση της γιορτής είχαν η Μαγδαληνή Βράχα Ζέρβα και οι παιδαγωγοί Ουρανία Κωνσταντινοπούλου, Σταυρούλα Ντελιοπάκη και Διονυσία Παναγάκη. Οι δύο βραδιές ολοκληρώθηκαν με την βράβευση και την απονομή αναμνηστικών.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Κώστας Πελετίδης, η αντιπρόεδρος Ελένη Γκανά, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Βίβιαν Σαμούρη, τα μέλη Δ.Σ. Ελένη Λέκκα, Βίκυ Μητροπούλου, καθώς και πλήθος γονέων, φίλων, και συναδέλφων. Αξιόλογη ήταν η συμμετοχή, συνεργασία όλου του προσωπικού για την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων.

Η γιορτή έκλεισε με εξαίσιο μπουφέ προσφορά των γονέων του σχολείου.

0358_censored.jpg

0378_censored_0.jpg

1020_censored.jpg

 

Διαβάστε επίσης