Πάτρα: Στα ψυγεία της παιδικής κατασκήνωσης του δήμου στην πλαζ τα ληγμένα σουβλάκια από τη συναυλία του Μαργαρίτη ! - Καμία απάντηση από το δήμο: Θα απαντηθεί γραπτώς!!!- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Μια μικρή βόμβα έριξε πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας ο επικεφαλής της περάταξης "Νέα Πόλη" Κώστας Χριστόπουλος. Ο κ. Χριστόπουλος κατήγγειλε ότι τα σουβλάκια που έμειναν από τη συναυλία Μαργαρίτη που είχε γίνει στο νότιο πάρκο ως εορτασμός για την ανεργία, ήταν πολλά και περίσσεψαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν αποθηκευτεί και στην κατάψυξη των ψυγείων της παιδικής κατασκήνωσης του δήμου ενώ πρόκειται για τρόφιμα άκρως επικίνδυα για την υγεία των παιδιών, καθώς πέραν του ότι όπως φαίνεται και στην ετικέτα έχουν λήξει, δεν πρέπει να ξαναμπούν στην κατάψυξη καθώς έχουν ήδη καταψυχθεί και αποψυχθεί και απαγορεύεται να επαναψυχθούν. Κοινώς, είναι δύο φορές επικίνδυνα. 

Όπως είπε μάλιστα ο κ. Χριστόπουλος, κλήθηκε πολιτιστικός σύλλογος να παραλάβει τα σουβλάκια για τις εκδηλώσεις του και οι  άνθρωποι του συλλόγου αρνήθηκαν  καθώς αυτά είναι επικίνδυνα. 

Καμία απάντηση δεν δόθηκε για το θέμα από τη δημοτική αρχή η οποία είπε ότι το θέμα θα απαντηθεί γραπτώς, ενώ η πρόεδρος του σώματος Κατερίνα Γεροπαναγιώτη σχεδόν... μάλωσε τον κ. Χριστόπουλο, επειδή έδωσε το θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης! Η απάντηση αυτή προκαλεί εύλογα ερωτηματικά, μιας και πρόκειται για θέμα που άπτεται της υγείας των παιδιών και κανείς δεν μπορείνα διασφαλίσει ότι δεν είναι δυνατή η κατανάλωσή τους, ακόμη στο πλαίσιο κάποιου λάθους, ενώ παράλληλα είναι απορίας άξιον πως ο δήμος πήγε να διαθέσει σε συλλόγους αυτά τα επικίνδυνα τρόφιμα.

Σχολιάζοντας το θέμα στο tempo24 ο Κώστας Χριστόπουλος τόνισε: "Η άρνηση απάντησης από τη δημοτική αρχή για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά και η πατρατήρηση ότι κακώς το δημοσιοποιήσαμε, είναι πασιφανής ένδειξη ενοχής".

Η απορία παραμένει: Ποιός έβαλε στην κατάψυξη τα σουβλάκια και για ποιό λόγο;

 

Γ. Κοντ.

 

 

Διαβάστε επίσης