Κάτω Αχαΐα: Ψόφια ζώα και εντόσθια σε κάδο απορριμμάτων δίπλα από σχολείο! ΦΩΤΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αυτή την εικόνα με σκουπίδια (ποιος ξέρει τί έχουν οι σακούλες), μεταφέρει επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου δυτικής Αχαΐας Π. Κουνάβης. Σκουπίδια, έξω από το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. 

«Το βουνό, από την Πέμπτη…. εκεί. Μέχρι να έρθουν οι κάδοι με τον συναγερμό, ας γίνει και ολίγη αποκομιδή και καμία ενημέρωση σε όσους δεν λογάνε. Κέντρο Υγείας είναι, όχι χωματερή», σημειώνει ο κ. Κουνάβης. Να σημειώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας βρίσκεται στη συνοικία των ρομά στην Κάτω Αχαΐα. Επίσης, είναι πολλές φορές που οι πολίτες πηγαίνοντας στο Κέντρο Υγείας συναντούν αυτή την κατάσταση. Μια άλλη εικόνα, μας μεταφέρει ο Θόδωρος Λιακόπουλος για τα σκουπίδια έξω από το κτίριο που στεγάζει το ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ.

«8η ημέρα με τα σκουπίδια σε αυτή την κατάσταση έξω από σχολείο. Ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος είναι φίλος μου στο Facebook. Να σημειωθεί ότι τους κάδους τους πηγαίνουν έξω από το σχολείο κάποιοι ξύπνιοι. Το σχολείο έχει δικό του κάδο. Αυτοί οι κάδοι λειτουργούν ως χωματερή εδώ και πολλούς μήνες δεχόμενοι έντερα ψόφια ζώα κλπ. Θα ακολουθήσει επόμενη φωτογραφία σε λίγες ημέρες. Ο υπογράφων Παπαράτσι», σημειώνει στο προφίλ του ο κ. Λιακόπουλος πριν από δύο μέρες.

Στο μεταξύ πριν από λίγες ημέρες, όπως γράψαμε, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρ. Νικολάου μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Γκοτσόπουλο και τον Θανάση Πυρρή, είχαν συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών. Μεταξύ άλλων, προσπαθούν να καλύψουν τα κενά στον τομέα της Καθαριότητας, αλλά και να προμηθευτούν νέα μηχανήματα. Πρόσφατα, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Οικονομόπουλος, με αφορμή το ρεπορτάζ για τους κάδους κοντά σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης, είχε πει ότι σύντομα ο τομέας θα ενισχυθεί και με νέο προσωπικό. Ενώ, η δημοτική αρχή έχει αποφασίσει να τοποθετήσει κάδους που θα κλειδώνουν, ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν.

Διαβάστε επίσης