Δυτική Ελλάδα: ΝΕΟΤΕΡΑ - Στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης οι τρεις συλληφθέντες για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις - Σε εξέλιξη οι έρευνες σε όλη τη χώρα

της αστυνομικής επιχείρησης

Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για υπόθεση παράνομων ελληνοποιήσεων.

Tρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και ανακρίνονται για τη συμμετοχή τους σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών.

Tα άτομα αυτά όπως αναφέρει το agriniopress, είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου. Πρόκειται για ένα ανδρόγυνο και άλλον έναν άνδρα. Οι δυο άνδρες κατέχουν αξιώματα στην αυτοδιοίκηση.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι έγινε σαρωτικός έλεγχος από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Μεσολόγγι.

Πολυμελές Κλιμάκιο της υπηρεσίας βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης στο Μεσολόγγι και έκανε φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο τμήμα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ευρήματα που έχουν να κάνουν με νομιμοποιήσεις μεταναστών που μπήκαν στο μικροσκόπιο και αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων.

-----------------

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας σε διάφορες πόλεις όλης της Ελλάδας για υποθέσεις παράνομων ελληνοποιήσεων. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση. 

Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες από το agriniopress τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και ανακρίνονται για τη συμμετοχή τους σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα άτομα αυτά αποτελούν γνωστά ονόματα της τοπικής κοινωνίας του Μεσολογγίου. Πρόκειται για ένα ανδρόγυνο και έναν ακόμη άνδρα. Μάλιστα οι δυο άνδρες κατέχουν και αξιώματα στην αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε επίσης