Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο ο Γιώργος Μαυραγάνης - ΦΩΤΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων επισκέφθηκε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Βασιλική Γεωργιοπούλου η οποία τον ενημέρωσε για τη λειτουργία, τις προοπτικές και τα θέματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

gm_karam_1.jpg

Ο πρώην υφυπουργός τόνισε τη σημασία του Νοσοκομείου  αναφορικά με την υγειονομική φροντίδα των παιδιών στην ευρύτερη περιοχή και εξήρε την προσφορά του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού το οποίο κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αποστολής του.

Επίσης, αναφέρθηκε τόσο στην ανάγκη της αναβάθμισης της κτιριακής υποδομής και των ιατρικών μηχανημάτων του ιδρύματος όσο και στην αναγκαιότητα  της επέκτασης των μονάδων του Νοσοκομείου. Τέλος, επισήμανε τη σπουδαιότητα της στενής συνεργασίας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ώστε το πρώτο να καταστεί ένα πλήρες Παιδιατρικό Νοσοκομείο που θα καλύπτει απολύτως τις ανάγκες μιας ευρύτερης περιοχής του ελλαδικού χώρου και θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση των αντίστοιχων νοσοκομείων της Αθήνας.

 

Διαβάστε επίσης