Πάτρα: Θύμα βιασμού από την ηλικία των 9 ετών αγόρι - Τρεις οι κατηγορούμενοι - Ανάμεσα τους συγγενικά του πρόσωπα

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Στο Δικαστήριο Πατρών, άρχισε χθες η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά βιασμό και ασέλγεια σε 9χρονο παιδί, από τους δυο θείους του και ένα ακόμα πρόσωπο.

Συγκεκριμένα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αναβιώσαν όλα όσα συνέβησαν σε χωριό της Ζακύνθου από το 2007 έως το 2016, σύμφωνα με τις καταγγελίες του 20χρονου σήμερα νεαρού που έπεσε θύμα των διεστραμμένων ορέξεων τριών συνολικά ατόμων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού ο ένας εκ των κατηγορουμένων, φέρεται να τον παρέσυρε όταν ήταν σε ηλικία 9 ετών, μαζί με έναν φίλο και συμμαθητή του, σε μια σπηλιά σε ερημική περιοχή έξω από το χωριό, όπου τους έδειξε μια τράπουλα με γυμνές αναπαραστάσεις και ασέλγησε σε βάρος του.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, θείος του παιδιού, κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια. Ειδικότερα κατά την περίοδο 2013-16 κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του και τον βίασε τουλάχιστον 30 φορές, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη και την ανοχή του ίδιου του παιδιού και των γονέων του.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, θείος και αυτός του ανήλικου, κατηγορείται ότι την περίοδο 2014-16 εκμεταλλευόμενος κι αυτός την εμπιστοσύνη και τη συγγενική τους σχέση, πήρε τον ανήλικο στο συνεργείο του, για να του μάθει τη δουλειά, και κατέληξε να ασελγεί σε βάρος του και να τον βιάζει.
 

Ολοι τους αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ τα συγγενικά του πρόσωπα βρίσκονται προφυλακισμένα. Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο, η κατάθεση της συζύγου του ενός - αδελφή του πατέρα του 20χρονου σήμερα- πως κάτι περίεργο είχε αντιληφθεί πως συνέβαινε χωρίς ωστόσο να έχει αποδείξεις.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του 20χρονου ο οποίος επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε και ο νεαρός, επισημαίνωντας πως δεν το παιδί από το φόβο και τις απειλές που δεχόταν τα "κρατούσε μέσα του".

Η δική θα συνεχιστεί την προσεχή εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης