Bungee jumping από ύψος 260 μέτρων: Εσείς θα το τολμούσατε;

Για όσους πιστεύουν ότι έχουν ξεπεράσει τους φόβους τους και θέλουν όχι μόνο να περπατήσουν στην υψηλότερη γέφυρα του κόσμου, αλλά και να δοκιμάσουν τα όριά τους, έφτασε η ώρα...

Όσοι κάνουν bungee jumping και είναι πολύ τολμηροί, θα έχουν την ευκαιρία να πηδήξουν από ύψος 260 μέτρων. 

Οι Κινέζοι είχαν την ιδέα να ικανοποιήσουν τους ριψοκίνδυνους επισκέπτες της γυάλινης γέφυρας Zhangjiajie Grand Canyon, προσλαμβάνοντας εκπαιδευτές του αθλήματος.

Από φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2018, οι λάτρεις του bungee jumping θα έχουν την τιμητική τους στην υψηλότερη, γυάλινη γυάλινη στον κόσμο, όπως χαρακτηριστικά γράφει το αμερικανικό δίκτυο CNN.




Mέχρι τώρα, το ρεκόρ ύψους στο bungee jumping κατείχε ο πύργος Macau Tower, με τους φανατικούς του αθλήματος να πηδούν από ύψος 233 μέτρων στην πρώην πορτογαλική αποικία της Κίνας.

«Αυτό που κάνει ιδιαίτερο το άλμα από τη γυάλινη γέφυρα Grand Canyon Zhangjiajie είναι ότι προσφέρει ένα απίστευτο θέαμα», λέει στο CNN ο Τζο Τσεν,αναπληρωτής γενικός διευθυντής της διαχείρισης τουρισμού Grand Canyon Zhangjiajie και προσθέτει:

«Χάρη στο γυάλινο δάπεδο της γέφυρας, οι επισκέπτες δεν έχουν παρά να κοιτάξουν κάτω και να δουν κάποιον που κάνει σάλτο».

 

protothema.gr

Διαβάστε επίσης