Θύμα μαφίας Γεωργιανών η γιαγιά του Γιώργου Μπρίντεζι

τον περασμενο μαρτιο

Η γιαγιά του Γιώργου Πρίντεζη έπεσε θύμα κλοπής από μέλη γεωργιανής συμμορίας κακοποιών τον περασμένο Μάρτιο.

Οι δράστες είχαν ακινητοποιήσει και δέσει την γιαγιά του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού μαζί με την Γεωργιανή βοηθό της και στη συνέχεια της απέσπασαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Εως τώρα έχουν εξιχνιασθεί οι δύο ληστείες σε Άγιο Δημήτριο και Χαλάνδρι καθώς και 9 διαρρήξεις σε Αθήνα, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παγκράτι, Κολωνό και Χαλάνδρι, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε δεκάδες επιπλέον περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας συνέλαβαν πέντε μέλη της σκληρής γεωργιανής μαφίας, 28, 36, 41, 42 και 43 ετών, σε Αγίους Αναργύρους και Εξάρχεια, ενώ ο 48χρονος VOR (Αρχηγός) κατάφερε να διαφύγει στην Ισπανία, όπου και εκεί διώκεται για παρόμοια αδικήματα. Μία λεπτομέρεια είναι το γεγονός πως όταν ένας VOR, συλληφθεί από αστυνομικές αρχές και ερωτηθεί αν είναι VOR, σε περίπτωση που αρνηθεί χάνει τον… τίτλο του!

Ο καταζητούμενος 48χρονος VOR, στο παρελθόν είχε διαπράξει ληστείες σε σπίτια και δεν είχε διστάσει να κάψει τα θύματά του με ηλεκτρικό σίδερο

Διαβάστε επίσης