Πάτρα: Δεύτερο "χτύπημα" στην εκπαιδευτική κοινότητα - "Λύγισε" η Μαρία Ηλιοπούλου - Γεωργοπούλου - Μητέρα 3 ανήλικων παιδιών

το σάββατο "έφυγε" ο 51χρονος εκπαιδευτικός Αλέξης Τσουραπάκης

Έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή της, όμως αποδείχθηκε άνιση για την Εκπαιδευτικό Μαρία Ηλιοπούλου - Γεωργοπούλου που "έσβησε" σε ηλικία 43 ετών. 

Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Γεωργόπουλου και μητέρα τριών παιδιών, δυο αγοριών ηλικίας 14 και 12 χρονών και ενός κοριτσιού μόλις 3.5 χρονών. 

Οπως πληροφορείται το tempo24.gr, η απώλεια της 43χρονης είναι το δεύτερο "χτύπημα" για την οικογένεια της καθώς το 1999, είχε χάσει τον αδελφότης σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα καθώς σε διάστημα λίγων ημερών, αποχαιρετά δυο συναδέλφους. Υπενθυμίζεται πως το βράδυ του Σαββάτου, ο 51χρονος Αλέξης Τσουραπάκης Δασκάλος του 34ου Δημοτικού Σχολείου Ανθούπολης (έναντι της Τροχαίας Πατρών), πατέρας δυο παιδιών, "έφυγε" ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπαιδευτικός πατέρας δυο παιδιών, έφυγε από τη ζωή του βράδυ του Σαββάτου, επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο.

 

 

Διαβάστε επίσης