Ελένη Φουρέιρα: Η σέξι φωτογραφία με το σκύλο της

βρίσκεται στην πιο δυνατή της φάση μετά την 2η θέση που κατέκτησε εκπροσωπώντας την Κύπρο στη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην πιο δυνατή της φάση μετά την 2η θέση που κατέκτησε εκπροσωπώντας την Κύπρο στη Eurovision. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια έχει κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη μετά την εμφάνισή της και βλέπει το Fuego να έχει μια ανοδική πορεία και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας. Αυτό θα την οδηγήσει σε λίγο καιρό να κάνει ένα μεγάλο tour σε ολόκληρο τον κόσμο έχοντας ωστόσο πάντα για βάση της την Αθήνα.

Στους άμεσους σταθμούς της θα είναι το νησί της Αφροδίτης αφού η Ελένη θα τραγουδήσει συο κλείσιμο των εκδηλώσεων του Cyprus Pride 2018 που θα γίνει στη Λευκωσία το 2018. Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές τη στήριξή της απέναντι στη ΛΟΑΤ κοινότητα.

Μέχρι τότε όμως απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη που είναι η γενέτειρα του συντρόφου της Αλμπέρτο Μποτία. Τις προηγούμενες μέρες μοιράστηκε και στιγμιότυπα από το ταξίδι της ενώ σήμερα ανέβασε την αγαπημένη της Μαϊμού. Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στο σκύλο της και αυτή η τρυφερή φωτογραφία απέσπασε πολλά likes . Η σέξι Ελένη είναι χωρίς make up και απόλυτα ευτυχισμένη!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ