Αποθέωσε Σπανούλη ο Ντόνσιτς! «Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω σαν αυτόν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λούκα Ντόνσιτς παρέλαβε το βραβείο του MVP της φετινής Euroleague και... θυμήθηκε την εποχή που έβλεπε τον Βασίλη Σπανούλη στη θέση του, να "σαρώνει" τις διακρίσεις και τους τίτλους στην Ευρώπη.

Αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, ο Λούκα Ντόνσιτς κατά τη βράβευσή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της Euroleague για τη σεζόν 2017-2018. «Μικρός έβλεπα τον Σπανούλη να σηκώνει τρόπαιο», ανέφερε ο νεαρός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν τον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι δηλώσεις του Λούκα Ντόνσιτς

«Όταν ήμουν μικρός, έβλεπα συνέχεια αγώνες της Euroleague. Είχα δει τον Σπανούλη να σηκώνει τρόπαιο, να παίζει σε τελικούς και ποτέ δεν φανταζόμουν να βρίσκομαι εδώ».

Για το βραβείο του MVP: «Είναι υπέροχο, ιδιαίτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP, αλλά βοήθησαν πάρα πολύ και οι συμπαίκτες μου. Κάναμε σπουδαία δουλειά φέτος, παρά τους τραυματισμούς. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν όπως και το γεγονός πως έχουμε πολλούς βετεράνους που έχουν παίξει σε τελικούς παλιότερα».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι ο έκτος μου χρόνος εδώ και είναι όλα υπέροχα. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και μας προσφέρει το πάντα».

 

Διαβάστε επίσης