"Ξεσπάνε" στα αδέσποτα - Καθημερινά και πολλά τα κρούσματα σε Αχαΐα και Ηλεία - Συλλήψεις και "κυνηγητό" δραστών από την ΕΛ.ΑΣ.

ΝΈΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, θανάτωσε ένα αδέσποτο σκύλο παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή, ενώ παράλληλα με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκε να δηλητηριάσει  ακόμη έναν.
Στο μεταξύ, προχθές το μεσημέρι, στην Παναγοπούλα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, συνελήφθη ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι διατηρούσε τρία ζώα συντροφιάς (σκύλους) στην αυλή της οικίας του, μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας τους. Ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς. Ο δράστης, χθες τα ξημερώματα στην Λαμπεία Αρχαίας Ολυμπίας  θανάτωσε δύο σκύλους 57χρονης ημεδαπής, παρέχοντάς τους δηλητηριασμένη τροφή. Να υπενθυμίσουμε προ ημερών, τις εισπνεόμενες φόλες που είχαν πετάξει άγνωστοι στα Προσφυγικά στην Πάτρα αλλά και το δηλητήριο που θανάτωσε γάτες στο Βλατερό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: ΠΡΟΣΟΧΗ - Εισπνεόμενες φόλες στα Προσφυγικά - "Έσβησε" ήδη ένα σκυλάκι - "'Έχασα την Μπέλλα μου μέσα σε είκοσι λεπτά..."

 

Διαβάστε επίσης