Δύο πολυσυζητημένοι παίκτες του survivor στην Πάτρα! ΦΩΤΟ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

Στην Πάτρα βρίσκεται από χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρισκεται στην πόλη μας με αφορμή το Ιατροεκπαιδευτικό συνέδριο για την αγωγή υγείας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Συνεδριακό του Παν/μίου.

Εχθές μάλιστα το βράδυ επισκέφτηκε στο Ρίο γνωστό wine bar και απόλαυσε χαλαρές στιγμές με την ομάδα του συνεδρίου.

Επίσης και ο γνωστός πολίστας Κώστας Κοκκινάκης βρίσκεται από χθες εδώ για τον ίδιο λόγο.

(φωτογραφία της δημοσιογράφου Βικτωρίας Δαράτου)

Στο Ιατροεκπαιδευτικό συνέδριο Τριακόσιοι μαθητές από 22 σχολεία της Αχαΐας (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), εξήντα φοιτητές από τα Πανεπιστήμια Πατρών και Αθηνών και το ΑΤΕΙ Πάτρας καθώς και πλειάδα επιστημόνων της υγείας και της εκπαίδευσης, συμμετέχουν στο πρώτο ιατρο-εκπαιδευτικό συνέδριο με τίτλο: «Νέοι και Αγωγή Υγείας: Το Ευ Ζην υπόθεση όλων μας», που θα πραγματοποιείται για πρώτη φορά, στο Συνεδριακό Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πρόκειται για μια σύμπραξη της υγείας και της παιδείας με στόχο την αλλαγή συμπεριφοράς και στάσης ζωής με άξονα την αγωγή υγείας. Θα κατατεθούν ιδέες μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών και ειδικών επιστημόνων και θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές, με σκοπό τη διάχυση της γνώσης στο ευρύ κοινό, με βασικούς άξονες την ψυχική υγεία, οι συναισθηματικές διαταραχές και εξαρτήσεις και η επίδραση του φυσικού περιβάλλοντος στους προαναφερόμενους τομείς.

Το συνέδριο, που τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου, διοργανώνεται από την Ογκολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», τις Διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας (Τμήματα Αγωγής Υγείας) και τις «Γυναίκες στην Ογκολογία», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, ενώ τυγχάνει της υποστήριξης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης