Μέχρι αύριο η κατάθεση προτάσεων για το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 έως τις 10 Μαϊου 2018 στο [email protected].

Tο θέμα θα επιλεγεί από το Δ.Σ. αφού αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχουν κατατεθεί τόσο από τα πληρώματα όσο και από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων τα δύο προηγούμενα χρόνια, λαμβάνοντας  υπ’ όψιν ότι το καρναβάλι είναι μια μαζική γιορτή, που συμμετέχει κυρίως η νεολαία, έδωσε θέμα με κριτήριο τα προβλήματα, που κατά την γνώμη μας απασχολούν την νέα γενιά και συνολικότερα όλο το λαό. Στο καρναβάλι του 2017 το θέμα αφορούσε τα ναρκωτικά. Η σκέψη μας ήταν και είναι ότι θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μας, με την έξαρση της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, από την μία να τα καταδικάζουμε και από την άλλη να μην οργανώνουμε εκστρατεία ενημέρωσης, ειδικά της νεολαίας. Με την ίδια αντίληψη το 2018 επιλέχτηκε το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού για την ανεργία, έχοντας κατά νου, ότι έχει χτυπήσει τις πόρτες όλων των οικογενειών της πόλης.

Στη φάση της έγκαιρης προετοιμασίας για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019, η Κοινωφελής Επιχείρηση περιμένει τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων, που μπορούν ελεύθερα να καταθέσουν τις ιδέες τους για το θέμα του ερχόμενου Καρναβαλιού, προκειμένου να τις αξιολογήσει και να προχωρήσει στην τελική επιλογή.

Διαβάστε επίσης