Η ανάρτηση του Γκάλη για την πολιτική με τα 23.000 likes

το ποστ που συγκέντρωσε περισσότερα από 1.000 σχόλια

Οργισμένη ήταν αντίδραση του Νίκου Γκάλη στα σενάρια που τον θέλουν να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που συγκέντρωσε 23.000 likes σε λίγες ώρες, πάνω από 2.300 κοινοποιήσεις και πάνω από 1.000 σχόλια, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα βρίσκεται σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται.

Τα δε σχόλια είναι χαρακτηριστικά. «Μπράβο Νικόλα όλων το Ελλήνων! Μείνε εκεί ψηλά που ήσουν πάντα! Ένας "Θεός" δεν "κατεβαίνει" ποτέ και ειδικά στην πολιτική», γράφει ένας χρήστης ένω ένας δεύτερος αναφέρει: «Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα ήσουν σε κάποιο ψηφοδέλτιο κάποιου κόμματος. Κι αυτό γιατί είσαι εξαίρετος χαρακτήρας και υπόδειγμα ήθους και ποτέ δεν θα καπηλευόσουν την αγάπη μας και την πίστη μας στο όνομα σου».

Άλλος σχολιαστής αναφέρει: «Δίδασκες πάντα ήθος, οι συγκεκριμένοι όμως που απευθύνεσαι δυστυχώς δε κάνουν για μαθητές σου... Έχουν μάτια και αυτιά κλειστά [...] Μας κλέψανε τα όνειρα μας, αφηστε τουλάχιστον το παιδικό μας ίνδαλμα αναλλοίωτο όπως του αξίζει...»

«Νικόλα ένας και μοναδικός και ξέρεις γιατί; Διότι μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους διδάσκεις. Διότι δεν θες ν’ ασχοληθείς με την πολιτική και καλά κάνεις κατά τη γνώμη μου, αφού βλέπεις που κατέληξαν οι άλλοι γνωστοί κι άγνωστο» σημειώνει άλλος.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Γκάλης προσθέτει ότι τα μόνα παιχνίδια που έχει παίξει είναι εντός γηπέδου και χαρακτηρίζει όσους παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του και την πλάτη του ελληνικού λαού, άξιους της μοίρας τους.

gffff.jpg

Πηγή: newsbeast.gr

 

Διαβάστε επίσης