Οι Tourlou The Band και η Εβίτα Μίντζα σε ένα απολαυστικό live

Οι Tourlou The Band, ένα progressive ρεμπέτικο συγκρότημα από την Πάτρα εμφανίζονται μαζί με άλλα δύο νεανικά συγκροτήματα, τους Salto Mortale και  Rockamora, το βράδυ της Κυριακής στη «Γιάφκα». Μαζί τους θα τραγουδήσει για πρώτη φορά και η Εβίτα Μίντζα, κόρη της δημοσιογράφου Γιώτας Κοντογεωργοπούλου.

Οι Salto Mortale συμπληρώνοντας 5 χρόνια ζωής και έχοντας ήδη δύο EP’s και πάνω από εκατό live στο ενεργητικό τους κυκλοφορούν το πρώτο τους full album και το γιορτάζουν με μια ζωντανή παρουσίαση του στην Πάτρα, παρέα με εξαιρετικούς καλεσμένους. Συνδυάζοντας στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο του hard ‘n’ heavy και χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο, το «Ατελές το ον» αποτελεί δήλωση του χαρακτήρα της μπάντας και μια ξεκάθαρη πρόταση των σκέψεων και των ιδεών της.

Co-headliners σε αυτή τη γιορτή θα είναι οι εξαιρετικοί Tourlou, οι οποίοι μέσα από τη συμμετοχή τους στο Schoolwave αλλά και της κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου με τίτλο «Παντοπωλείο» έχουν αφήσει ήδη έντονο το στίγμα τους στην ελληνική σκηνή.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Αθηναίοι Rockamora, οι οποίοι όντας πολύ ενεργοί δισκογραφικά θα παρουσιάσουν υλικό από τη μέχρι σήμερα πορεία τους.

Tourlou

Η νεανική μπάντα που  συνδέει την παράδοση με το ρεμπέτικο rock, αλλά και με στοιχεία φολκ, ρέγκε και stoner.  Οι ίδιοι οι Tourlou  αποκαλούν την μουσική τους rebstep. Με άλλα λόγια... τουρλού – τουρλού.

Ξεκίνησαν  από την Πάτρα το 2014 και έχουν αναδειχθεί μέσα από τον μαθητικό διαγωνισμό schoolwave, έχουν εκκεντρικά ακούσματα , που προέρχονται από ξεχωριστές μουσικές επιρροές, και τους αρέσει να πρωτοτυπούν.

Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο ομώνυμο EP, ενώ πέρυσι έγινε το release της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο "Παντοπωλείον".

Η μπάντα αποτελείται από τους:

Νικόλα Κουτσοσπύρο: Κιθάρα, φωνή

Γιώργο Βασιλόπουλο: ηλεκτρική κιθάρα

Γεράσιμο Κολοβό: Μπουζούκι

Λεωνίδα Σπυράτο: Μπάσο

Παναγιώτη Βασιλόπουλο: Κρουστά

Η Εβίτα Μίντζα είναι φοιτήτρια και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική. Η συνάντηση με τους Tourlou The Band, έγινε τυχαία αλλά το αποτέλεσμα ακούγεται ότι είναι εντυπωσιακό.

Κυριακή 21:30

Γιάφκα, Κανάρη 90, Πάτρα

Είσοδος: 3 ευρώ