Νοσοκομείο Ρίου: Ο Διοικητής απειλεί με πειθαρχικές διώξεις εργαζόμενους που ταΐζουν αδέσποτα! - ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Νέο "χτύπημα" Πισιμίση

Επανήλθε στη συνήθη τακτική των πειθαρχικών διώξεων ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια" Θεόδωρος Πισιμίσης.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνουν όλοι οι εργαζόμενοι και συγκεκριμένα όσοι εντοπιστούν να ταΐζουν αδέσποτα σκυλιά εντός του προαύλιου του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Συγκεκριμένα σε σχετικό εγγραφο που απέστειλε, αναφέρει μεταξύ άλλων "πως όποιος υπάλληλος εντοπιστεί από το αρμόδιο προσωπικό ή τις κάμερες εξωτερικών χώρων να δίνει τροφή στα σκυλιά εντός του αύλιου χώρου θα ξεκινήσουν αυτόματα οι πειθαρχικές διώξεις".

29939050_2047984978759618_871132565_n.png

Υπενθυμίζεται πως η προειδοποιήση - απειλή Πισιμίση έρχεται μετά το πρόσφατο περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 15 Μαρτίου, μετά την καταγγελία της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας, για την πειθαρχική δίωξη σε βάρος ειδικευόμενης γιατρού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΙΝΑ, που καταγγέλλει για αυταρχική δίωξη τον Διοικητή του Νοσοκομείου, η ιατρός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα καθώς προ ημερών εν ώρα εφημερίας, ζήτησε από τον Διοικητή να εξέλθει από το χώρο ιατρείου την ώρα που εξέταζε ασθενή. 

Σύμφωνα με το αιτιολογικό πρόσκλησης σε απολογία η γιατρός “επέδειξε ανάρμοστο συμπεριφορά… απαξίωσε το κύρος και το πρόσωπο του Διοικητή.. ο οποίος την κατηγορεί με βάση τον υπαλληλικό κώδικα γιατί “υπέπεσε στο πειθαρχικό παράπτωμα της εν υπηρεσία αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς και της μη προσηκούσης συμπεριφοράς προς τους προϊσταμένους της, αναφέρει μεταξύ αλλων η ανακοίνωση.

Πάτρα: Καθεστωτικές συμπεριφορές από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρίου καταγγέλλουν οι Γιατροί

Νοσοκομείο Ρίου: Στο αρχείο το επεισόδιο του Διοικητή με ειδικευόμενη γιατρό- Πισιμίσης: "Ατυχές συμβάν"

Νοσοκομείο Ρίου: Πισιμίσης κατά Ιατροδικαστικής - Διώχνει την υπηρεσία μετά από 14 χρόνια