Πάτρα: ο 57χρονος Ιωάννης Γαζετάς, εργαζόμενος στην τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας ο άνδρας που βρέθηκε στις ράγες του Προαστιακού στην Ακτή Δυμαίων- Άγνωστο πώς βρέθηκε στο σημείο

Νεότερο: 22. 30 Ο Πατρινός Ιωάννης Γαζετάς έτων 57, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24  ο άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο στις γραμμές του τρένου. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στην τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας ως υδραυλικός.  Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο. Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι είχε πάει σε κατάστημα που πωλούσε δολώματα για να κάνει αγορές. Άγνωστο πως βρέθηκε στις ράγες του τρένου. 

Nεότερο:  Ένας άνδρας φέρεται να  παρασύρθηκε λίγο μετά τις  8.30 από τον Προαστιακό, ενώ βάδιζε κοντά στις γραμμές, στο ύψος της Ιχθυόσκαλας. Ο άτυχος άνδρας είναι εγκλωβισμένος σύμφωνα με πληροφορίες  κάτω από το συρμό. 

Επί τόπου βρίσκονται η Πυροσβεστική, δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε ο άνδρας κάτω από τις γραμμές.

Πρώτη ενημέρωση: Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα καθώς άτομο βρίσκεται κάτω από τις ράγες του Προαστιακού στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος του Αγίου Ανδρέα.

Ο δρόμος έχει κλείσει ενώ στο σημείο σπεύδει και η ΕΜΑΚ.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ