Βόλεϊ - Απόλλων Πάτρας: Κλήσεις αθλητριών και αθλητών στις «μικρές» Εθνικές ομάδες - ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Το μέλλον του Απόλλωνα Πάτρας στο βόλεϊ περνάει μέσα από τις Ακαδημίες του. Αυτό προκύπτει από τις κλήσεις νεαρών αθλητριών και αθλητών του συλλόγου στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα:

Τρεις αθλήτριες του Απόλλωνα Πάτρας κλήθηκαν στην αυριανή προπόνηση της προεθνικής ομάδας κορασίδων. Πρόκειται για τις: Βασιλική Παυλοπούλου, Ξένια Αλεξανδρίδη και Αγγελική Παπαλεξάτου. Και οι τρεις συγκαταλέγονται στις αθλήτριες που έχουν πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής με την γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της pre-league. 

Στην προεθνική εφήβων έχουν κληθεί οι αθλητές Φώτης Γιαννόπουλος και Μασίνο Αλιάϊ.

Στην προεθνική παίδων έχει κληθεί ο αθλητής Νικόλαος Χριστόπουλος.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές, και θα βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού επιτελείου του τμήματος για κάθε δυνατή υποστήριξη στις προσπάθειες που καταβάλουν, καθώς πιστεύει ότι η συμμετοχή τους στα προεθνικά και εθνικά συγκροτήματα προάγει το άθλημα και την Πάτρα.

Η ανδρική ομάδα στην Καλαμάτα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας συνεχίζει τον σχεδιασμό της με φόντο το μέλλον. Στα πλαίσια αυτά μετέβη στην Καλαμάτα το προηγούμενο Σάββατο και έδωσε φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα. Οι στόχοι που έχουν καθοριστεί είναι οι νέοι αθλητές του συλλόγου να αποκτήσουν εμπειρίες που είναι απαραίτητες για την μελλοντική πορεία του Απόλλωνα Πάτρας και κάθε αθλητή χωριστά. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ