Σήμερα στον Ανακριτή ο 30χρονος παιδόφιλος του Αγρινίου

κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα στις 11 το πρωί για να απολογηθεί, ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος, που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, σε βαθμό κακουργήματος. Μία υπόθεση που προκάλεσε σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο πανελλήνιο.

Ο δικηγόρος των τριών μανάδων που κατήγγειλαν τον 30χρονο, Νίκος Καζαντζής, επιμένει να μιλά για σωρεία περιπτώσεων που φέρεται να εμπλέκεται ο κατηγορούμενος, την ώρα που οι δικηγόροι του νεαρού, δεν έχουν κάνει το παραμικρό σχόλιο, παραπέμποντας σε δηλώσεις μετά την απολογία του 30χρονου.

Εισαγγελέας και Ανακριτής, θα αποφασίσουν σήμερα για το αν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί ή όχι, με την κοινή γνώμη να αναμένει τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια Αγρινίου έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τρεις με τέσσερις περιπτώσεις για παρενόχληση για τις οποίες ενημερώθηκε ο Ανακριτής, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Καζαντζή, σήμερα επικοινώνησε μαζί του μητέρα σύμφωνα με την οποία ο ανήλικος γιος της έπεσε θύμα από τον 30χρονο, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Και για την περίπτωση αυτή ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο Ανακριτής με τον οποίο επικοινώνησε η μητέρα.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης