Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00 μ.μ., στο φιλόξενο Καφέ Γέφυρες (Πατρέως 86 Πάτρα τηλ. 261 062 3963 ), η Ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, με την συνδρομή της ψυχολόγου Αρχοντούλα Πογιατζή, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ομιλία - συζήτηση με θέμα «Άγχος και κατάθλιψη - οι μάστιγες της εποχής μας».
Η κ.Πογιαντζή είναι ψυχολόγος με προσανατολισμό στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κοινωνική ιατρική και είναι επιστημονικά υπεύθυνη των προγραμμάτων του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία -ΣΟΨΥ Πάτρας.
Το άγχος και η κατάθλιψη είναι καταστάσεις που απασχολούν μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού στις μέρες μας, όπως φάνηκε από τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που διατυπώθηκαν μετά την ομιλία από πολλούς συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία νέους. Το συμπέρασμα ..... η ψυχική υγεία μας αφορά όλους!
Μετά την ομιλία – συζήτηση, ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τον Ηλία Νεκτάριο Μπράβο και όχι μόνο.
Patrinistas: Ομιλία - συζήτηση με θέμα «Άγχος και κατάθλιψη - οι μάστιγες της εποχής μας».
στο καφε γεφυρες
07|03|2018 | 17:18
Events

Διαβάστε επίσης
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία στα φανάρια του Αγίου Βασιλείου - Νεκρός ο 57χρονος οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα - Δηλητηρίαση στο Πασχαλινό τραπέζι: «Είχαν εμετούς, σπασμούς και υποθερμία» - «Συγγνώμη» από την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας
