Αυτός είναι ο νέος τρόπος που θα στολίζουμε τα μαλλιά μας -Tέλος τα βαρετά hair accessory

Τα μαλλιά είναι ένα από τα βασικής σημασίας στοιχεία σε ένα λουκ.

Για αυτό και απασχολούν τόσο τους σχεδιαστές όταν προετοιμάζουν το κάθε show. Πειραματίζονται συνεχώς με διαφορετικά πράγματα με μόνο στόχο να εντυπωσιάσουν.

Στην πασαρέλα τα έχουμε δει όλα. Από στιλάτα καπέλα, glitter και μεταλλικά χρώματα στα μαλλιά, μέχρι εντυπωσιακά αξεσουάρ που θυμίζουν σπάνια παλιά κοσμήματα.

Αυτή τη φορά όμως κανένα hair accessory δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτόν τον νέο και πολύ ιδιαίτερο στολισμό μαλλιών.

Το θεϊκο trent, το είδαμε στο show του οίκου Dries Van Noten για το φθινόπωρο, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τα φτερά στα μαλλιά. Η τάση -γιατί κάτι μας λέει ότι θα γίνει και μάλιστα σύντομα- είναι πιο διακριτική και κομψή από όσο φαντάζεσαι.

Πολλά από τα μοντέλα που περπάτησαν στο show είχαν πάνω στα πιασμένα σε κομψό σινιόν μαλλιά τους, τοποθετημένο κατά μήκος της χωρίστρας στο πλάι ένα λεπτό φτερό.

Το χρωματιστό φτερό ήταν τόσο λεπτό που ίσα ίσα μπορούσες να το διακρίνεις και χάριζε μια διακριτική λάμψη και χρώμα. Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο hair stylist Sam McKnight, ο οποίος επίσης στο προηγούμενο show διακόσμησε το σημείο με κρυστάλλινα διαχωριστικά.

Πριν από την επίδειξη, ο McKnight έβαψε το κάθε φτερό στρουθοκαμήλου ξεχωριστά για να ταιριάζουν με την σιωπηρή χρωματική παλέτα της συλλογής σε αποχρώσεις όπως το μουσταρδί, κιτρινοπράσινο, μοβ και μανταρίνι.

Αφού λοιπόν δημιούργησε το χτένισμα και τράβηξε τα μαλλιά σε ένα σφιχτό sleek updo, τα τοποθέτησε απαλά στο επάνω μέρος της γραμμής των μαλλιών, χρησιμοποιώντας κόλλα βλεφαρίδων για να τα κρατήσει στη θέση τους. «Είναι σχεδόν αόρατο, αλλά αρκετό για να τραβήξει τα βλέμματα».

Και παράλληλα με την ζωηρή πινελιά στα μαλλιά, το ευφάνταστο και pop μακιγιάζ του Peter Philips - ο οποίος έβαψε τις βλεφαρίδες των κοριτσιών, με λαμπερές, neon αποχρώσεις ήρθε να ολοκληρώσει την εικόνα των μοντέλων που θύμιζαν κομψά παραδείσια πουλιά.

 

Διαβάστε επίσης