Super League: Ο Παναιτωλικός άλωσε τη Λιβαδειά

Τη δεύτερη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα κατέγραψε ο «ανεβασμένος» Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα, που πέρασε από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε στη νίκη με δύο πέναλτι, αναμφισβήτητα πάντως, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη και τα αμυντικά κενά που εμφάνισε σήμερα το συγκρότημα του Ζοζέ Ανιγκό.

Το σκορ άνοιξε στα 37΄ από τα 11 μέτρα ο Μοράρ, ύστερα από ολέθριο σφάλμα του Τσαμπούρη στο γύρισμα προς τον Επασί και την ανατροπή του μετέπειτα σκόρερ από τον Επασί.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν μετά την ωραία μπαλιά του Σουμπίνιο ο «ξεχασμένος» από την άμυνα του Παναιτωλικού Μαρκόφσκι εκτέλεσε τον Κυριακίδη.

Στο 54΄ και σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μάζουρεκ έβγαλε την κάθετη για τον Ντίας, αυτός βγήκε απέναντι από τον Επασί, ο οποίος τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού είχε δεχτεί την πρώτη στη φάση του πρώτου πέναλτι.

Η εσχάτη των ποινών εκτελέστηκε τελικά στο 59΄ (!) και πάλι από τον Μοράρ, που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, σε απευθείας εκτελέσεις φάουλ των Σουμπίνιο στο 17΄ και Τσαμπούρη στο 76΄.

naftemporiki

Διαβάστε επίσης