ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Βίντεο από τα επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά!

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου της Κρήτης, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στο λιμάνι του Πειραία. Δείτε βίντεο από τις συμπλοκές στην Πύλη Ε7.

ΑΕΚ κι Ολυμπιακός συγκρούονται αύριο (17/2, 17:15, ΕΡΤ) στο Ηράκλειο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί δίχως τους οπαδούς των δύο ομάδων στις κερκίδες, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι αποφεύχθηκαν τα επεισόδια.

Φωτοβολίδες στο λιμάνι του Πειραιά

Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην πύλη Ε7. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Κρήτη, αντάλλαξαν φωτοβολίδες μ’αυτούς του Ολυμπιακού, με τα ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο να επεμβαίνουν άμεσα και την κατάσταση να εκτονώνεται γρήγορα.

Δείτε το βίντεο

 

 

Οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν σκοπό να ταξιδέψουν στην Κρήτη για να ενισχύσουν την ομάδα τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί με μαθητές στις εξέδρες, με την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών να απαγορεύεται. Έτσι, το Λιμενικό κατέβασε από το πλοίο μερικούς από τους οπαδούς της Ένωσης και τους οδήγησε στον Ηλεκτρικό του Πειραιά, από όπου κι αποχώρησαν.

Διαβάστε επίσης