Πάτρα: Έρχονται οι Στρατηγοί με τον Ρώσο μεγαλοεπενδυτή! Το Καρναβάλι στα καλύτερα του !

ποιες εκδηλωσεις προγραμματιζονται

Κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι 2018 ! Σήμερα Σάββατο πολλές εκδηλώσεις και πολλά πάρτι περιμένουν όσους βρεθούν στην πόλη και μπουν στους τρελούς καρναβαλικούς ρυθμούς! 

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού, ανακοινώνουν πως τελικά δέχθηκε την πρόσκληση και ο Ρώσος Μεγιστάνας Γκεόργκι Μπουρδαλόβλεφ θα επισκεφθεί την πόλη μας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018. Θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στις 13.15 μ.μ. που θα ανακοινώσει μεγάλη επένδυση η οποία θα ικανοποιήσει πολλούς Πατρινούς.

Μαζί του θα φέρει και τα νέα οπλικά συστήματα που θα μας παραδώσει ως αντάλλαγμα της επένδυσης. Το νέο ισχυρό όπλο μαζί με τον Ρώσο μεγαλοεπενδυτή θα περιοδεύσουν στους κεντρικούς δρόμους με την συνοδεία των Στρατηγών του Πατρινού Καρναβαλιού και των Σοκολατοριχτών,  για να γνωρίσει τα αξιοθέατα και να δεχθεί τα συγχαρητήρια των συμπολιτών μας.

Η διαδρομή είναι Αγίου Ανδρέου, Αράτου, Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Πλατεία Γεωργίου.

Νυχτερινή ποδαράτη

Στις 6 το απόγευμα, θα αρχίσει η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση που θα ακολουθήσει την οδό Κορίνθου με τα άρματα του Δήμου και τα πληρώματα των χιλιάδων μεταμφιεσμένων να ανεβάζουν το θερμόμετρο του κεφιού.

Διαβάστε επίσης