Τούρκοι: Το Γαύδος έπεσε πάνω στην τουρκική ακταιωρό στα Ίμια

τι λενε τα μμε

Τι κι αν έχουν προηγηθεί τηλεφωνικές επικοινωνίες ακόμα και σε επίπεδο πρωθυπουργών, τα τουρκικά ΜΜΕ παίζοντας το παιχνίδι του Σουλτάνου Ερντογάν μεταδίδουν την εκδοχή που βολεύει στο πλαίσιο της ασταμάτητης προπαγάνδας για το επεισόδιο στα Ίμια.

Πολλά τουρκικά ΜΜΕ σήμερα μεταδίδουν ότι το βράδυ της Δευτέρας 12/02/2018 το Γαύδος ήταν αυτό που παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα και παρά τις προειδοποιήσεις των τούρκων να εγκαταλείψει την περιοχή στα Ίμια και την καταδίωξη που ακολούθησε επι 15 λεπτά, το Γαύδος δεν εγκατέλειπε.

Και προχωρούν και ακόμα παραπέρα. Μεταδίδουν ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης και ενώ έκανε ελιγμούς το Γαύδος έπεσε πάνω στην τουρκική ακταιωρό! Και παρότι το Γαύδος έπεσε στην τουρκική ακταιωρό, ζημιές έπαθε μόνο το ελληνικό σκάφος!

Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ μίλησε!

Τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζοντας παιχνίδι της προπαγάνδας αναφέρουν ότι ο Μπιναλί Γιλντιρίμ έτριξε τα δόντια στον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας του να χαμηλώσει τους τόνους για να πάψουν οι εντάσεις στην περιοχή των Ιμίων. «Ο πρωθυπουργός μίλησε», γράφουν χαρακτηριστικά προκαλώντας μόνο γέλια στην Αθήνα. Και φυσικά η ηρεμάι επανήλθε στα Ίμια μετά την παρέμβαση του Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Στα σημερινά ρεπορτάζ μας ενημερώνουν ότι στην περιοχή των Ιμίων επικρατεί ηρεμία αφού περιπολούν δυο τουρκικά σκάφη στην περιοχή και επιβλέπουν την ανακατασκευή του φυλακίου στο νησάκι Τσαβούς… 

Διαβάστε επίσης