Η Μάγδα Βαρούχα για πρώτη φορά στην Πάτρα στις 14 Φεβρουαρίου

στο UpStage του Royal

Με στόχο τη συγκίνηση και την επικοινωνία, η Μάγδα Βαρούχα με τη χαρακτηριστική νοσταλγική φωνή της, μάς παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Πάτρα την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, Ημέρα των Ερωτευμένων στο υπέροχο UpStage του Royal! Με τα δικά της τραγούδια και άλλα, παλαιότερα και σύγχρονα αγαπημένα, που «φέρνει στα μέτρα της» με τη σύμπραξη του καταξιωμένου Ευριπίδη Ζεμενίδη στις ενορχηστρώσεις/διασκευές.

H Μάγδα έρχεται με μοναδική αφετηρία και πρόθεση την αγάπη για το τραγούδι, σε ένα ταξίδι στο κέντρο της νοσταλγίας παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος. Με αποσκευές γεμάτες τραγούδια: τα καινούργια δικά της τραγούδια που θέλει να μας γνωρίσει για να γίνουν και δικά μας, αλλά και τα «δικά» της τραγούδια, που είναι ήδη και «δικά» μας.

Η Μάγδα Βαρούχα με τους συνεργάτες της, στήνουν ένα ζεστό, σπιτικό πάλκο, σαν το σαλόνι των γονιών μας σε γιορτινή περίσταση, όταν το τραγούδι «φούντωνε» από στόμα σε στόμα και οι καρδιές «γειτόνευαν», και μας προσκαλούν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο UpStage του Royal για να γιορτάσουμε τον Έρωτα.

Είσοδος δωρεάν… λίγο μετά τις 10 το βράδυ!

 

Info:

 

Μάγδα Βαρούχα: φωνή, κιθάρα, διασκευές

Αλέξης Στενάκης: πιάνο, κλαρινέτο, σαξόφωνο

Γιώργος Ντινάκος: κιθάρες

Ευριπίδης Ζεμενίδης: ενορχηστρώσεις/διασκευές

Γιώργος Μυζάλης: επιμέλεια προγράμματος

Λωρίν Παρασκευοπούλου: επιμέλεια παραγωγής

Αντιγόνη Γιαλλουρίδου - Cricos: οργάνωση παραγωγής

 

Royal Theater, Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

 

Πληροφορίες – κρατήσεις τραπεζίων και πάσο: 2610 310 120,

www.royaltheater.gr

Διαβάστε επίσης