Η Αγγελική Κοκαλίτσα «καταγγέλλει» τους Μαχητές- «Είναι διπρόσωποι»

Survivor

Για το Survivor και τη συμμετοχή της μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η Αγγελική Κοκαλίτσα, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Μαχητών. 

Η αθλήτρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι το αρνητικό κλίμα εις βάρος της ξεκίνησε κατά την γνωριμία των παικτών στα casting στην Αθήνα αλλά και στις φωτογραφίσεις, καθώς όπως είπε ένιωσε μεγάλο ανταγωνισμό από το γυναικείο φύλο.
«Άκουσα σεξιστικά σχόλια. Για την εμφάνισή μου. Ότι ήμουν αδύνατη πολύ για το άθλημα που έκανα». Όπως υποστηρίζει η πρώην Μαχήτρια τα αρνητικά σχόλια για εκείνη συνεχίστηκαν off camera ακόμα και στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο. 
«Χαρακτηρίστηκα η αδύναμη της ομάδας από το πρώτο κιόλας αγώνισμα. Έπεσε η αυτοπεποίθησή μου… Σε μία ήττα δεν πιάνεις τον συμπαίκτη σου να του πεις “Μένεις έξω επειδή είσαι η πιο αδύναμη”», είπε η Αγγελική, εκφράζοντας το παράπονό της επειδή οι συμπαίκτες της δεν την άφηναν να αγωνίζεται όσο θα ήθελε στο στίβο μάχης, ενώ για τη συμβίωση στην παραλία ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν φορές που ήταν τελείως μόνη της. «Ήμουν πέντε ώρες μόνη μου. Ερχόντουσαν να μου μιλήσουν μόνο όταν ήταν οι κάμερες μπροστά. Αυτό το θεώρησα διπροσωπία», είπε χαρακτηριστικά.  
Δείτε το βίντεο: 



 

Διαβάστε επίσης