Πάτρα: Η απάντηση Φίλια στην επίθεση του Δημάρχου στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης

Με ανακοίνωση που ανήρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο ΦΒ, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Τώρα για την Πάτρα" Ανδρέας Φίλιας, δίνει σκληρή απάντηση στις προ ημερών επικρίσεις του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδης, στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με αφορμή το αίτημα τους να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίιπρα, κατά την επίσκεψη του στην Αχαική Πρωτεύουσα στις 6 Φεβρουαρίου.

"Ευρισκόμενος υπό την επήρεια της πλήρους κομματικής υποταγής ο Δήμαρχος αδυνατεί να δει την πραγματικότητα. Καθρεφτίζοντας τη δική του νοοτροπία και υποταγή στο κόμμα του, στα πρόσωπα των άλλων, προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ενόψει της κινητοποίησης του «αναπτυξιακού συνεδρίου».

Είναι εδώ και χρόνια γνωστό στον Πατραϊκό λαό ότι η παράταξη "Τώρα για την Πάτρα" την οποία και εκπροσωπώ, δεν καθοδηγείται, όπως ο ίδιος από το ΚΚΕ, από κανένα κόμμα. Αντιθέτως ενώνει τη φωνή της, αναζητώντας διαρκώς συμμάχους, για το καλό της πόλης και μόνο. Είναι καιρός λοιπόν ο δήμαρχος Πατρέων να κατανοήσει το ρόλο του και να τον διαφοροποιήσει από τον ρόλο του κομματικού στελέχους που χρόνια υπηρετεί με πλήρη συνέπεια, σε βάρος της επίλυσης σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την πόλη."

27072784_10214736768151870_4081623963407689936_n.jpg

Διαβάστε επίσης