Πάτρα: Από το καλοκαίρι του 2017 περιμένουν να δουν πλατεία αλλά έγινε... "ζούγκλα"! Υγειονομική "βόμβα" δίπλα σε σχολείο και παιδική χαρά στην Αγυιά! "Πατάμε πάνω σε περιττώματα" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

μπάζα, σκουπίδια και ...

Στην περιοχή Μέσης Αγυιάς στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό Θερμοπυλών και Τυρταίου ξεκίνησαν έργα πάνω απο ένα χρόνο ώστε να καθαριστεί ο τόπος και να γίνει πλατεία.

Όμως κι εδώ, όπως μας μεταφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως άλλωστε συνηθίζεται στον τόπο μας, τα έργα σταμάτησαν και απο το καλοκαίρι του 2017 η περιοχή μοιάζει σαν "βομβαρδισμένη" πόλη αφημένη στο έλεος του Θεού!

"Τα μπάζα έχουν γίνει βουνά. Μελίσσια έχουν μπεί δίπλα σε πολυκατοικίες και τα περριτώματα ζώων δε σε αφήνουν να περπατήσεις!", περιγράφει ο Κωνσταντίνος Πέττας κάτοικος της περιοχής, υποδεικνύοντας τα σημεία.

Όλα αυτά μάλιστα όταν σε απόσταση 100 μέτρων υπάρχει σχολείο, παιδική χαρά, αφετηρία λεωφορείου και γενικά κόσμος που κυκλοφορεί. "Μακάρι να ολοκληρωθούν επιτέλους τα έργα γιατί είναι κατά τα άλλα είναι μια πολύ καλή περιοχή της Πάτρας". συμπληρώνει ο κ. Πέττας, αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι πρόκειται για μια από τις αναβαθμισμένες περιοχές της πόλης. Ή μήπως ήταν... 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ