Αντιπρόεδρος Τ.Ε.Χ. Πελοποννήσου ο Πατρινός Κώστας Διαμαντόπουλος

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ακαδημίας των Σπορ

Ο αντιπρόεδρος και έφορος χάντ-μπολ  της Ακαδημίας των Σπορ Κώστας Διαμαντόπουλος είναι πλέον και αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Χ. Πελοποννήσου κατόπιν απόφασης Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε.

Ως αθλητής ο Διαμαντόπουλος είχε ξεκινήσει στον Α.Ο. Έσπερο Π. το 1983 και μετά μεταπήδησε στον Α.Π.Σ. Ολυμπιακό Π. όπου αρκετές είχε κληθεί στην εθνική νέων, αλλά δεν είχε επιλεγεί σε τελική εθνική  ομάδα. Κατόπιν πήρε μετεγγραφή στην Ακαδημία των Σπορ,  όπου το 2010 έκλεισε την καριέρα του ως αθλητής και ασχολιόταν με τα κοινά της ομάδος από διοικητικό πόστο πάντα.  Είχε αγωνιστεί αρκετές φορές και με ομάδες beach handball,   όπου το  2000 είχε κατακτήσει με την ομάδα του Καζίνου Ρίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών.

Τα τελευταία χρόνια εκτός από αντιπρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ εκτελεί και χρέη εφόρου χάντ-μπολ της ομάδος,  δίπλα   στον πάγκο με το Γιάννη Παπαγιαννόπουλο  έχοντας δημιουργήσει ένα ξεχωριστό δίδυμο για την αναβάθμιση της Πατραϊκής χειροσφαίρισης,  αναπολώντας τις μεγάλες ημέρες αρκετών ανδρικών ομάδων της Πάτρας που κατά καιρούς έγραψαν την δικιά τους ιστορία στον χώρο.

Η οικογένεια του συλλόγου εύχεται στο μέλος  της καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό του πόστο.

Διαβάστε επίσης