Αχαΐα: «Μπλόκα» παντού η απόφαση των αγροτών – Στις 2 Φεβρουαρίου συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ - Θανόπουλος: "Ή θα καιγόμαστε, ή θα πνιγόμαστε...τα τελευταία χρόνια"

θα ακολουθήσουν γενικές συνελεύσεις

«Μπλόκα παντού, είναι η απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου», είπε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας και αγρότης, Αλέκος Θανόπουλος. 

Σε ότι αφορά τις κινητοποιήσεις στην περιοχής, ο κ. Θανόπουλος τόνισε ότι η απόφαση είναι να πραγματοποιηθεί αρχικά στις 2 Φεβρουαρίου, συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα. «Οι αγρότες έχουν καταστραφεί στην περιοχή μας. Ή θα καιγόμαστε, ή θα πνιγόμαστε τα τελευταία χρόνια όπως έχετε δει… Οι ζημιές είναι πολλές και ακόμα δεν έχουμε αποζημιωθεί», συμπλήρωσε ο κ. Θανόπουλος. Ερωτηθείς αν οι αγρότες θα κλείσουν την Πατρών – Πύργου, ο κ. Θανόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Αυτή είναι η απόφαση του πανελλαδικού μας οργάνου. Από εκεί και πέρα θα γίνουν γενικές συνελεύσεις και θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις μας. Δεν αποκλείεται να γίνουν μπλόκα και εδώ».

Β.Α.

Διαβάστε επίσης