Καλιφόρνια: Θα εγκατέλειπαν την πόλη οι γονείς που βασάνιζαν τα 13 τους παιδιά

αποκαλυψεις

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψη του David και της Louis Turpin, που βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους, αποκαλύπτεται ότι σχεδίαζαν να φύγουν από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Ο David Allen Turpin και η σύζυγός του Louise Anna Turpin θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο μετά τη διάσωση των 13ων παιδιών τους. Κάποια από τα παιδιά βρέθηκαν αλυσοδεμένα σε έπιπλα, ξαπλωμένα πάνω στα περιττώματά τους.

Σήμανε συναγερμός όταν η 17χρονη κόρη τους κατάφερε να δραπετεύσει από παράθυρο στο σπίτι και κάλεσε τις αρχές. Αμέσως μετά έκανε έφοδο η αστυονομία, βρίσκοντας τα αδέρφια, ηλικιών από 2 έως 29 ετών, και τους γονείς της σπίτι.

Την παραμονή της σύλληψής τους οι Turpins είχαν συναντήσει φιλικό τους πρόσωπο. Ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν γιατί θα έφευγαν από το Perris, στην Καλιφόρνια. "Τους είδε περίπου στις 7 με 8 το Σάββατο. Δεν είπαν που ή πότε θα έφευγαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν είδα τις φωτογραφίες στην τηλεόραση δύο νύχτες αργότερα". 

Οι αστυνομικοί που διέσωσαν τα παιδιά της οικογένειας αποκάλυψαν ότι το σπίτι είχε ανθρώπινα περιττώματα παντού. «Η μυρωδιά ήταν τρομερή. Υπήρχαν περιττώματα και ούρα παντού. Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι είναι αλυσοδεμένοι. Δεν έχουν που να κάνουν την ανάγκη τους», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.

Η αναφορά που συνέταξαν έρχεται ενώ οι ιδιοκτήτες των προηγούμενων σπιτιών που κάποτε ζούσαν οι Turpins αποκάλυψαν ότι είχαν βρει σημάδια από γρατζουνιές στις πόρτες και τις ντουλάπες όπου ίσως φυλάκιζαν τα παιδιά.

Αποκαλυπτικά σημάδια βασανιστηρίων

O David και η Louise Turpin ζούσαν στο Fort Worth, στο Τέξας, από το 1992 μέχρι και το 1999. Οι άνθρωποι που μετακόμισαν μετά ισχυρίζονται ότι το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση. Είχαν βρει γρατζουνιές στις πόρτες, ενώ το χαλί ήταν γεμάτο λεκέδες.

Νόμιζαν ότι τα σημάδια είχαν προκληθεί από ζώα αλλά τώρα πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν κάτι πιο εφιαλτικό. Είχαν βγάλει φωτογραφίες από το πάτωμα, τους τοίχους και τις πόρτες.

Αργότερα οι Turpins μετακόμισαν στο Rio Vista, νότια του Fort Worth, όπου και έζησαν για τα επόμενα 10 χρόνια. Ο σημερινός ιδιοκτήτης του σπιτιού τους στο Rio Vista δήλωσε ότι βρήκε ασυνήθιστα ανοίγματα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας. Πιστεύει ότι κρατούσαν φυλακισμένα μέσα τα παιδιά τους.

Οι Turpins έζησαν στο Rio Vista από το 1999 μέχρι και το 2010 όταν τελικά αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. Η Louise γέννησε τουλάχιστον ένα παιδί αφού μετακόμισαν στην Καλιφόρνια. «Δεν επέτρεψε ποτέ στα παιδιά της να βγουν έξω να παίξουν».

Όταν αποφάσισαν να μετακομίσουν ξαφνικά άφησαν τα πάντα πίσω. Υπήρχαν τόσα πολλά αντικείμενα στο σπίτι που ήταν δύσκολο να περπατήσεις μέσα. Οι γείτονες αποκάλυψαν ότι δεν επέτρεπαν στα παιδιά να λένε τα ονόματά τους και περιγράφουν το σπίτι στο Rio Vista ως «θρησκευτική ένωση».

Τα αδέρφια της Louise Turpin δήλωσαν πως δεν είχαν καμία επαφή μαζί της για χρόνια και πως αρνήθηκε να πάει στην κηδεία των γονιών τους. Ο σύζυγός της από την άλλη πλευρά είχε πιο στενή σχέση με τους γονείς του. Η μητέρα του Betty Turpin αποκάλυψε ότι έμειναν με την οικογένεια πριν από 6 χρόνια.

Πηγή: Dailymail

Διαβάστε επίσης