Πάτρα: "Η άλλοτε ... ελίτ πλατεία Ομονοίας! Ξεσπά θύμα κλοπής - Υποβαθμίστηκε η περιοχή... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

πολλα τα κρούσματα

Κι όμως. Εμείς τη θυμόμαστε ώς την "ελίτ" πλατεία της Πάτρας. Η πλατεία Ομονοίας που έσφυζε κάποτε από ζωή, που ήταν η αφετηρία του Πατρινού Καρναβαλιού, τώρα πια έχουν απομείνει μόνο "λουκέτα" καταστημάτων και μια ... κοινωνική απομόνωση. 

Με αφορμή ένα περιστατικό κλοπής, τα οποία είναι συχνά στην περιοχή, η Ρία Ρηγάτου, ιδιοκτήτρια επιχείρησης που λειτουργεί στην πλατεία αναφέρει χαρακτηριστικά και παραθέτει φωτογραφίες της από το μαγαζί της μετά την "εισβολή". 

"Εξαθλίωση στο κέντρο της Πάτρας! χτυπανε τις περιουσίες μας μια πλατεία που ξεκινούσε το καρναβάλι μας !Τωρα δε την γνωρίζει κανείς τα μαγαζιά κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο η πολιτεία πουθενά !Οι πολιτικοί αφανείς ήρωες ευχές και καλή χρονιά, οι ζημιές δεν μας της αποζημίωνει το κράτος. Δεν πρέπει κάποιος να κάνει μια επερώτηση στη Βουλή;".

Είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα κλοπής. Οι περισσότερες επιχειρήσεις, όσες έχουν μείνει στην περιοχή, έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον από δύο περιστατικά κλοπής τους τελευταίους μήνες. Και η κοινή συνισταμένη σκέψης... θα ενδιαφερθεί κάποιος; 

Διαβάστε επίσης