Πάτρα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 29χρονου κυνηγού στον Ομπλό- Εντοπίστηκε σώος

Nεότερο: Αίσιο τέλος για τον 29χρονο κυνηγό που είχε χαθεί στην περιοχή του Ομπλού. Κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Ομπλού.

Ο κυνηγός φέρεται να είναι καλά στην υγεία του αλλά να βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Νεότερο:  Ο άνδρας που αγνοείται είχε πάει  για κυνήγι και μετά την ενημέρωση των αρχών για το τροχαίο δεν ξανασήκωσε το τηλέφωνό του. Φίλος του οδηγού σπεύδει στον Ομπλό  να βοηθήσει τις έρευνες.

Πρώτη ενημέρωσηΣε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό οδηγού το όχημα του οποίου εξετράπη της πορείας του και σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικό ο ίδιος τηλεφώνησε σε κατάσταση σόκ στις αρχές και έδωσε το στίγμα του. Όπως ο ίδιος είπε το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λίγα χιλιόμετρα μετά την Ιερά Μονή Ομπλού και ζητούσε την βοήθεια της αστυνομίας.

Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικοί, οι οποίοι μέχρι ώρας δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν. Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του στο τηλέφωνο που εκείνος τους κάλεσε και δεν τα καταφέρνουν αφού είναι κλειστό. 

Στο σημείο αυτή την ώρα σπεύδουν και πυροσβέστες αφού μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε το όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί και η συδρομή των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Διαβάστε επίσης