Αντώνης Κουνάβης: Ευχαριστώ όσους με τίμησαν- Θα στηρίξουμε κάθε βήμα της νέας διοίκησης στην ορθή κατεύθυνση

Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως, θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσοι τίμησαν στις επιμελητηριακές εκλογές με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας, «Επιμελητήριο για Όλους», καθώς και μένα προσωπικά.

Διερμηνεύοντας και τα αισθήματα των συνοδοιπόρων μου σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα, που μόλις ξεκινήσαμε, διαβεβαιώνω όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας ότι θα είμαστε δίπλα τους ανά πάσα στιγμή και πως θα πορευτούμε μαζί για να αναγεννήσουμε από κοινού τον αγαπημένο μας φορέα.  

Και όσον αφορά τη νικήτρια παράταξη των εκλογών, τα συγχαρητήρια μας προς αυτήν είναι αυτονόητα, με την επισήμανση ότι θα στηρίξουμε κάθε βήμα της στην ορθή κατεύθυνση.

Ωστόσο, την προειδοποιούμε παράλληλα ότι θα είμαστε κάθετα απέναντι της σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα σηματοδοτεί την περαιτέρω συρρίκνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, η οποία είναι αυταπόδεικτο γεγονός εδώ και μια εξαετία, όπως και ότι θα αντιπαρατεθούμε σε κάθε πρόκληση της έναντι των μελών που αγωνίζονται καθημερινά κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας. 

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ

(Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αχαϊας)

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ