Π. Μαρλαφέκας: Η νίκη του συνδυασμού μας, ανήκει σε όλους

μάχη για τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ολοκληρώθηκε μια διαδικασία δημοκρατική και διάφανη που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το εκλογικό αποτέλεσμα μας προκαλεί ικανοποίηση και μας γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες. Οι μικρομεσαίοι αξιολόγησαν θετικά το έργο που παράχθηκε την προηγούμενη εξαετία και υιοθέτησαν τις προτάσεις της παράταξής μας για τη νέα επιμελητηριακή περίοδο.

Η νίκη του συνδυασμού μας ανήκει σε όλους τους συναδέλφους. Για εμάς δεν υπάρχουν σύμμαχοι και αντίπαλοι παρά μόνο οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες όλης της Αχαΐας, που απαιτούν από την διοίκηση του Επιμελητηρίου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να υλοποιεί δράσεις που θα βελτιώσουν την θέση τους και την θέση όλων μας στην τοπική και περιφερειακή οικονομία.

Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαίωσε, κυρίως, ότι τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και κυρίως η βελτίωση του οικονομικού κλίματος στη περιοχή μας, απαιτούν συγκροτημένη εργασία, όραμα και σχέδιο. Οι συνάδελφοι πείστηκαν ότι η ΑΕΕΠ μπορεί να οδηγήσει το Επιμελητήριό μας με ασφάλεια στο μέλλον.

Επιδοκίμασε και επιβράβευσε την διαδρομή και την πορεία που χαράξαμε πριν από έξι χρόνια και μας εξουσιοδότησε να συνεχίσουμε το έργο μας. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους μας ότι η νέα διοίκηση θα πορευτεί με τις ίδιες αρχές και αξίες που πορεύτηκε και τα έξι τελευταία χρόνια: Ενωτικά, με διάλογο, συνθέτοντας τις απόψεις και αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις.

Καλώ όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από την επιλογή που έκαναν στην κάλπη, να βοηθήσουν το έργο της νέας διοίκησης με την υποβολή προτάσεων και ιδεών. Το Επιμελητήριο μας χρειάζεται όλους.    

Ευχαριστώ θερμά τους υποψηφίους της ΑΕΕΠ που αγωνίστηκαν για να περάσει το έργο και οι ιδέες μας σε κάθε γωνιά της Αχαΐας. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και τις υλοποίησης των προγραμματικών θέσεων που συμφωνήσαμε όλοι μαζί.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας για να ηγηθεί του Επιμελητηρίου στη νέα θητεία. Να είναι βέβαιοι ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Επιμελητηρίου Αχαΐας, οι οποίοι έφεραν σε πέρας την εκλογική διαδικασία.

Τέλος, ευχαριστώ τους συνεργάτες της παράταξης για το ομαδικό πνεύμα και για το θετικό αποτέλεσμα.

Η επόμενη μέρα των εκλογών μας βρίσκει όλους μαζί να δίνουμε την μάχη για τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και των μικρομεσαίων. Αυτός είναι ο μοναδικός μας αντίπαλος…

 

Διαβάστε επίσης